Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви градуси ви държи!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вие чийтвате... ноооооооооооо споко ще почнем и ние ... скоро надявам се
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Аз съм с Ланча 1.8 и при мен на извънградско ми държи 90гр. и там ми е средата.На по-новите коли се вижда температурата на самата главата , а на по-старите темп. на антифриза в главата.
      Ланчия Делта е номер едно

Comment

и на мен ми държи 80 извънградско (е сега се върнах от "Плана")

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
        Fiat Bravo 1.6 1997
        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от blagun
          и на мен ми държи 80 извънградско (е сега се върнах от "Плана")
          Твойто мнение ми беше най полезно тъй като виждам че си с 1.3 боксер! Мерси на всички все пак!
          Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Извода от цялата дандания е, че стрелката трябва да ти стои на средата на скалата..... иначе проблем
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Понеже стрелката на 1.4ТS стои около 60-те градуса, явно ще се сменя термостата. Обадих се на 2-3 места и ме шокираха с 87лв италиански, 93лв италиански /Томсън/ или нещо такова, а в третия магазин само с поръчка. И трите обаче били някакви капсуловани, явно с кожуха се продават, а не само вътрешното. Та какво ще кажете, скъпо ли е и да търся другаде или да купувам
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
                Понеже стрелката на 1.4ТS стои около 60-те градуса, явно ще се сменя термостата. Обадих се на 2-3 места и ме шокираха с 87лв италиански, 93лв италиански /Томсън/ или нещо такова, а в третия магазин само с поръчка. И трите обаче били някакви капсуловани, явно с кожуха се продават, а не само вътрешното. Та какво ще кажете, скъпо ли е и да търся другаде или да купувам
                Ако и лете стои на 60 тогава си за смяна
                И аз се изръсих 93 лв целия /с кожуха/
                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Аз смених термостат днеска - за 34 лв от Т&Н!

Comment

За ТСпаркове е 67 лева в Т&Н термстат Бехер!!!
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Къде е 67, къде 93лв. Е...х ти скъпия град дет живея
                      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Hora i pri men e taka, izvan gradsko nad 50 gradusa nqma! Kajete oba4e ot kade da si go kupa, dite nqkakvi koordinati! Tuka edin maistor v serviza na Alfa v Lulin mi kaza 100lv za trud
                        Rosso Bordo 145 1.6 BOXER

Comment

Първо - Писането на кирилица в този форум Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
                          Второ напиши си какъв ти е модела и двигателя в подписа. Ще бъде много по лесно да ти се отговори.
                          А доколкото знам термостат не се сменя толкова трудно, така че такива цифри за труд са меко казано безумни ???
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

100 лева за труд-това е обир!!!! за тези пари ще си купиш термостата и трябва да ти го сменят!!! за Боксер - към 40лв. за Твин спарк-към 60лв. в Т&Н на Оборище!!!!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                            Fiat Bravo 1.6 1997
                            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Значи за боксер струва 34лв от Т&Н на Оборище а за смяната 30 лв ми взеха защото е на гадно място и се сменя не много лесно!

Comment

Такааам ...

Гледам, че пишете тука за температури и я да Ви питам и аз. Значи като я взех мойта и не мърдаше от 50C смених термостат и сега като загрее стига 90С и си мърда лекичко надолу-нагоре. От 90 до към 80 и после пак обратно. Като карам извънградско се забелязва най-добре как стрелката играе много плавно. И аз си го обясних със по-чувствителен датчик на термостата, щото съм я гледал докато загрява и забелязах, че в момента в който отвори термостата стрелката мигновенно пада надолу. И сега питането ... проблем ли е това или е напълно нормално .. и ако е проблем каде да търся решението му ?

Предварително благодаря
                                Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                                Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Working...
                                X